DriveSafe Brillenglazen

Eindelijk een meer ontspannen rit!

Autorijden is iets fascinerends. Toch voelen veel mensen zich onzeker en onvoldoende gesteund door hun bril in lastige omstandigheden, zoals tijdens een storm, ’s nachts of in de schemering. Vooral bestaande multifocale brillenglazen zijn niet optimaal voor autorijden. Met de combinatie van geoptimaliseerd brillenglasontwerp en een speciale coating biedt ZEISS DriveSafe u een brillenglas voor dagelijks gebruik met speciale kenmerken om meer ontspannen te kunnen rijden. Vertrouw op de technologieën van ZEISS voor een goed zicht tijdens het rijden.

http://https://www.youtube.com/watch?v=-0GG3TNPWgQ 

Of we nu vaak of zelden rijden, een goed zicht tijdens het rijden is belangrijk voor iedereen. Rijden in slecht weer en moeilijke omstandigheden is oncomfortabel en levert stress op voor veel mensen.Bestuurders die een bril dragen, willen vaak:

  1. beter zicht in slecht weer, ’s nachts of in de schemering;
  2. minder schittering;
  3. minder zichtproblemen bij het veranderen van de kijkafstand.

DriveSafe voldoet aan deze behoeften voor unifocale en multifocale brillenglazen. Het geheim is: een bril met DriveSafe brillenglazen. Deze is bestemd voor dagelijks gebruik en kan de hele dag door worden gedragen.

ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn een visuele droom die werkelijkheid wordt voor veel weggebruikers.

  • U kunt een DriveSafe bril de hele dag lang dragen en profiteren van deze kenmerken voor een veilige rijervaring.
  • U krijgt een meer ontspannen gevoel tijdens het rijden dankzij beter zicht in uitdagende lichtomstandigheden, veroorzaakt door zwak omgevingslicht of slecht weer.
  • U heeft minder last van oncomfortabele schittering door lichten van tegenliggers en licht van straatlampen dat wordt weerspiegeld.
  • Dragers van multifocale brillenglazen hebben optimaal zichtcomfort bij het kijken naar de weg, het dashboard, de achteruitkijkspiegel en de zijspiegels.