sportbrille2Sportbril

Wij  allerlei soorten sportbrillen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Gaat het nu om een duikbril, zwembril, sportbril voor balsporten, gezichtsbescherming, fietsen en nog vele andere soorten sporten.

Een groot deel van de oogletsels die jaarlijks in ons land voorkomen worden veroorzaakt door sportongevallen Bijna de helft daarvan zijn kinderen die een gewone bril of contactlenzen dragen. Door een sportbril te dragen kan meer dan 90% van de oogletsels worden vermeden, maar bovenal ook andere ongelukken.

Wij hebben ook duikbrillen voor de onderwatersport op sterkte bijvoorbeeld voor het kunnen lezen van uw duikcomputer. Maar ook leveren wij zwembrillen voor de watersport zoals zwemmen of waterpolo. Adviezen hierover zijn natuurlijk altijd te krijgen.

Veiligheidsbril

Veiligheidsbrillen zijn in sommige bedrijven een verplichting, en dan hebben we het niet over een eenvoudige (vuurwerk-)bril. Je hebt diverse soorten veiligheidsbrillen van diverse materialen die ook voldoen aan de wettige eisen voor bedrijven.

Bij ons kunt u een veiligheidsbril krijgen die voldoet aan uw wensen en de eisen van uw werkgever of het bedrijf waar u bij werkt.

Veiligheidsbrillen zijn te krijgen zonder én met sterkte. Ook zijn de glazen van de veiligheidsbrillen in diverse kleuren te verkrijgen.

Lightning