Icom

i.Terminal® 2

Een andere manier om centreringsgegevens te verzamelen

 

Met de i.Terminal® 2, het nieuwste ZEISS centreringsapparaat, worden alle meetparameters digitaal vastgesteld voor geavanceerde maatwerkbrillenglazen. 

Het aanmeten van brillenglazen speelt een belangrijke rol bij het ultieme kijk comfort, aangezien aanmeetfouten tot wel 40% minder presterende brillenglazen kunnen leiden. De i.Terminal® 2 bepaalt en berekent de individuele parameters van uw Brillenglazen in 1 muis klik. De precisie van 0,1 mm kan minder klachten, minder fouten en een ontspannend zicht voor u opleveren.

 

  • Het gebruik van de ZEISS i.Terminal® 2 is 60% sneller dan gewone handmatige meetprocedures.
  • Het bepalen van individuele metingen met een i.Terminal® 2 is 84% nauwkeuriger dan een handmatig proces.
  • Kan worden gebruikt met elk type montuur, inclusief grote zonnebril- en sportmonturen.
  • Snel fotograferen.
  • Positie van de patiënt is flexibel dankzij de autofocus-technologie.
  • Intuïtieve software met optie voor bediening via touchscreen en geautomatiseerde herkenning van verdachte metingen.
  • Te gebruiken voor verschillende lengtes, van ~120 tot 208 cm voor comfortabel gebruik bij kinderen, grote mensen en bij mensen die in een rolstoel zitten.

 

I.Profiler®plus

De i.Profiler plus is het 4-in-1 compacte systeem met oculaire wavefront-aberrometer, autorefractometer, ATLAS corneatopograaf en keratometer. Door de volledig geautomatiseerde meetprocedure met gebruiksvriendelijk touchscreen kunnen alle metingen van beide ogen in ongeveer 60 seconden worden volbracht. De distributie van het refractieve vermogen van het oog wordt geanalyseerd en weergegeven over de volledige opening van de pupil. Dat onderscheidt de i.Profiler plus van conventionele autorefractors en opent de deur naar ZEISS brillenglazen met i.Scription technologie.

iprofiler