Een oogmeting is goed om te controleren of er daadwerkelijk een oogafwijking is, of dat deze is veranderd. Bij Pro Optiek worden uw ogen professioneel gemeten en gecontroleerd. We zorgen niet alleen voor het scherpste zicht maar ook voor de meest comfortabele kijk oplossing.

Metingen en controles

Het is belangrijk dat u regelmatig uw ogen laat opmeten en of controleren bij een opticien.

Lenzencontroles

Lenzencontroles zijn zeer belangrijk om de conditie van uw lenzen en de ogen te bepalen. Dit hoeft niet iedere maand, maar het is wel verstandig om dit eens in het half jaar te laten doen.

Advies

We geven u een eerlijk en vrijblijvend advies. Als blijkt dat u een correctie nodig heeft, waardoor u weer scherp en comfortabel kunt zien, dan kunnen we samen kijken naar welke kijk- oplossing het beste bij u past; een vertebril, een leesbril, een multifocale of bifocale bril, een computerbril of contactlenzen.

Nieuwste apparatuur

Met het nieuwste apparatuur en de juiste kennis kunnen wij uw ogen veel beter onderzoeken. Wij hebben hiervoor vele verschillende technieken en apparatuur in huis.

Afspraak

Voor een oogmeting en controle van de ogen en of contactlenzen kunt u het beste een afspraak maken. U weet dan zeker dat u direct wordt geholpen. Voor een afspraak kunt u bellen op: 0594-514351.