Multifocale brillenglazen bieden verschillende oplossingen in één brillenglas

Het vervaardigen van multifocale brillenglazen is altijd al iets bijzonders geweest. Multifocale brillenglazen zorgen voor een vloeiend, helder zicht van dichtbij tot veraf in één brillenglas – zonder verspringing of overgang in het beeld. Dat maakt multifocale brillenglazen in de optische technologie werkelijk uniek. Vervaardiging vereist niet alleen veel kennis en een groot aantal optische berekeningen, maar ook de exacte persoonlijke parameters van de drager.

  1. Standaard multifocaal brillenglas: Dit ontwerp biedt het kleinst bruikbare zichtbereik. Als gevolg daarvan moet de gebruiker het doen met verminderd zichtcomfort en het kan langer duren voordat hij of zij aan zijn of haar bril gewend is.
  2. Geoptimaliseerd multifocaal brillenglas: Alle zicht bereiken zijn zonder moeite te gebruiken en het gezichtsveld is groot.  Dit betekent dat de gebruiker een hoge mate van zichtcomfort heeft en minder moeite heeft met het gewend raken aan deze bril.
  3. Multifocaal brillenglas op maat: Op de gebruiker toegesneden multifocale brillenglazen bieden het maximaal haalbare zichtbereik en het grootste zichtcomfort.
 

Duizeligheid en hoofdpijn, een stijve nek, vermoeidheid en struikelen wanneer u de trap op loopt – er zijn genoeg voorbeelden van brildragers over de problemen bij het wennen aan nieuwe multifocale brillenglazen. Daarom twijfelen veel mensen die nog nooit een multifocale bril gedragen hebben vaak bij zo’n eerste aankoop. Nergens voor nodig!

Bekijk HIER de video.