Mobiele apparaten hebben zeer snel de wereld veroverd en vormen nieuwe uitdagingen voor het menselijk oog. Regelmatig gebruik van mobiele digitale apparatuur, is een uitdaging voor het menselijk oog. Met de constante groei van digitale apparatuur is het aantal overschakelingen tussen ver- en nabijzicht en terug aanzienlijk gestegen.

Dit is zeer veeleisend voor de accommodatiespier van het oog en kan – bij afname van het accommoderend vermogen – tot onscherp zicht, vermoeide of droge ogen en zelfs tot nekproblemen leiden.

ZEISS Digital Lenses laten vermoeide ogen en een stijve nek tot het verleden behoren. Zij helpen gebruikers van digitale apparatuur om de hele dag een frisse, fitte en gefocuste blik te houden.

De effectiviteit van ZEISS Digital Lenses is bewezen in stresstesten bij smartphone- en tabletgebruikers. Aangezien men gemiddeld 4 keer minder last had van symptomen van vermoeide ogen, was meer dan 90 % van de respondenten uitermate tevreden. Dit komt door de overgang van de diverse sterktes in de glazen waardoor jouw ogen minder belasting krijgen. En het is de ideale voorloper voor de jonge brildragers die nog niet aan multifocale brillenglazen toe zijn.

digital

Download hier de digitale oogstress app!

Download hier de Iphone App

Download hier de Android App