Autorefractie met de i.Profiler®plus

De i.Profiler plus is het 4-in-1 compacte systeem met oculaire wavefront-aberrometer, autorefractometer, ATLAS corneatopograaf en keratometer. Door de volledig geautomatiseerde meetprocedure met gebruiksvriendelijk touchscreen kunnen alle metingen van beide ogen in ongeveer 60 seconden worden volbracht. De distributie van het refractieve vermogen van het oog wordt geanalyseerd en weergegeven over de volledige opening van de pupil. Dat onderscheidt de i.Profiler plus van conventionele autorefractors en opent de deur naar ZEISS brillenglazen met i.Scription technologie.

 

VISUSCREEN 500 & VISUPHOR 500

                    

Combineer ZEISS refractie-instrumenten om oogtests uit te voeren die uiterst precieze resultaten leveren waar uw klant op kan vertrouwen. Met de ZEISS subjectieve refractie-eenheid kunt u een stressvrije omgeving creëren en tijd besparen.

Uw klanten verwachten dat u als opticien hen het beste zicht geeft op basis van de nauwkeurige refractie. Dit proces vereist echter veel vertrouwen en kan leiden tot onzekerheid over het voorschrift. Dankzij de geavanceerde technologie om het zicht te testen, kunt u van het refractieproces een ervaring maken waarbij u alle twijfels wegneemt en er een aangename klantervaring van kan maken.

Begin daarom uw subjectieve refractie door het voorschrift van de ZEISS i.Profiler plus door te sturen naar de ZEISS VISUPHOR 500 voor een vlot visie onderzoek. Gebruik de overtuigende voordelen die brillenglazen met ZEISS i.Scription-technologie leveren dankzij de subjectieve refractie-eenheid. Help uw klanten in de onderzoeksruimte al aan een beter zicht dankzij de nieuwe brillenglazen.

 

i.Terminal® 2

Een andere manier om centreringsgegevens te verzamelen

Met de i.Terminal® 2, het nieuwste ZEISS centreringsapparaat, worden alle meetparameters digitaal vastgesteld voor geavanceerde maatwerkbrillenglazen.

Het aanmeten van brillenglazen speelt een sleutelrol in het maximaliseren van visueel comfort aangezien aanmeetfouten tot wel 40% minder presterende brillenglazen kunnen leiden. De i.Terminal® 2 bepaalt en berekent de individuele parameters van uw klant met een muisklik. De precisie van 0,1 mm kan minder klachten, minder fouten en een ontspannend zicht voor uw klanten opleveren.