Lang achter een beeldscherm zitten kan leiden tot vermoeide of prikkende ogen en zelfs tot hoofdpijn. Letters zijn dan soms niet leesbaar maar ook niet met een leesbril. Het kost ook teveel inspanning om het beeld scherp te zien.

Pro Optiek heeft voor deze klachten een speciale beeldschermbril. Een beeldschermbril is ideaal voor mensen die veel werk verrichten met de computer. Maar ook voor mensen de tussenafstand die niet goed met een multifocale bril te zien is. De leesafstand, computerafstand en veraf tot wel 4 meter. De beeldschermbril biedt een perfect zicht op 3 werkafstanden.

zeiss leesbril

Leesbril voor het werk

Een leesbril is ideaal voor hele korte afstanden. Om tekst en afbeeldingen goed te zien zult u automatisch dichter naar het beeldscherm toe bewegen. Hierdoor neemt u een slechte houding aan. Dit kan spanning in uw nek en rug veroorzaken.

 

 

zeis multifocale bril

Multifocale bril voor het werk

Multifocale brillenglazen zorgen ervoor dat u vanop alle afstanden kunt zien. Het onderste deel van de multifocale brillenglazen helpt u voorwerpen op korte afstand te zien. Bij het werken aan een beeldscherm kijkt u door het onderste deel van de brillenglazen. U moet uw hoofd optillen om goed door dit deel van de brillenglazen te kunnen zien. Deze houding belast uw nek en schouders overmatig gedurende lange tijd.

 

 

zeiss computerbril

Beeldschermglazen voor het werk

Beeldschermglazen voor op kantoor zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en maken een ontspannen houding mogelijk. Deze brillenglazen bieden een heel breed gezichtsveld van dichtbij tot middellange afstand (tussen een halve meter en vier meter). Dit laat u toe zo goed mogelijk te zien en te werken in  exact dat zichtbereik dat uw baan vereist. Uw hoofd en nek zullen de hele dag door een natuurlijke en ontspannen houding aannemen.

 

 

hobby office lensBeeldschermglazen voor op kantoor helpen u ook beter te zien in uw vrije tijd, bij het lezen, TV kijken, koken, op het internet surfen, online chatten of om een instrument te bespelen.

Bekijk HIER de video.

zeiss