Wat te doen?

Geachte (contactlens-)klant,

in verband met de uitbraak van het COVID19-virus, hebben wij naar mogelijke oplossingen gekeken binnen ons vak om iedereen van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn geopend tussen 9:00 en 11:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur. Bij de ingang staat een tafel met desinfecterende middelen, mondkapjes en handschoenen. Wij vragen u vriendelijk bij het betreden van de winkel hier gebruik van te maken.

Binnen ons vak zijn wij altijd bezig met hygiëne. Al het apparatuur waar wij mee werken wordt altijd zorgvuldig schoongemaakt en hebben wij ook de nodige aanpassingen doorgevoerd om de 1,5 meter te kunnen hanteren.

Voor de veiligheid van onze klanten en onszelf vragen wij u vriendelijk; Indien u grieperig en of verkouden bent, is het niet verstandig om voor een lenscontrole langs te komen. Maar mocht u lenzen en of vloeistof nodig zijn, kunt u dit gerust bestellen via mail of telefoon.

De controle kunnen wij wel uitvoeren wanneer u weer hersteld bent.

De lenzen en vloeistof worden, indien mogelijk, opgestuurd of afgeleverd bij u thuis. Wij bespreken dan de manier en het moment van afgifte.

Mailen kunt u via: info@pro-optiek.nl of bellen via: 0594-514351.

Met vriendelijke Groeten,

Team Pro Optiek Leek.