De eerste brillenglazen ontworpen om je ogen te verfrissen na het gebruik van contactlenzen.

Het is tijd om de ogen van contactlensdragers op te frissen! Contactlenzendragers ontkomen niet aan het dragen van een bril en ZEISS wilde weten wat de precieze behoeftes van contactlensdragers zijn als het om brillen gaat. Wist u dat veel van hen het zelfs aangenaam vinden om een bril te dragen en dat ze een oplossing willen die de ogen verfrist na het dragen van contactlenzen? 65% van de contactlensdragers dragen ook graag een bril, vooral bij het lezen, televisie kijken of bij het gebruik van hun tablet.1) Dat betekent dat contactlensdragers toe zijn aan een betere zichtoplossing op het gebied van brillenglazen. De nieuwe ‘Generatie &’ kiest niet tussen contactlenzen of brillenglazen – ze kiezen voor beide.

Uw patiënten kunnen meer discomfort ervaren dat leidt tot irritaties na het urenlang dragen van contactlenzen. Verder beïnvloedt het intensieve gebruik van digitale apparatuur onze kijkgewoontes en maakt onze ogen sneller vermoeid. Dit heeft ook een effect op de contactlensdragers: het veranderen van de focus van dichtbij naar veraf en weer terug en intens staren op afstand terwijl er minder vaak wordt geknipperd, vermindert de zuurstoftoevoer naar de ogen.3) 4)

Aan de hand van de resultaten van de studie die uitgevoerd is bij contactlensdragers1), heeft ZEISS innovatief en uniek brillenglas ontwikkeld speciaal voor de zichtbehoeftes van uw contactlensklanten: ZEISS EnergizeMe brillenglazen.

Dit is meer dan een standaard brillenglas: de unieke combinatie van een nieuw glasontwerp, innovatieve technologie en een hoge kwaliteit coating helpen om de ogen te ontspannen en voorkomt oogstress veroorzaakt door digitale apparatuur.

Bekijk HIER de video.